lauantai 13. elokuuta 2011

Se on loppu ny

.. nimittäin kesäloma. Koulu alkoki tosiaan jo keskiviikkona, vaik tos aiemmas postaukses sanoin et torstaina. Oon koko kesän luullu ja väittäny kaikil et joo meijän koulu alkaa 11.8 mut sit tiistai iltan ku katoin lukkarei järkytyin ku huomasin et hupsis, se koulu alkaaki seuraavan aamun klo 9, hehheh.. :D Ensimmäinen koulu päivä meni iha hyvin ja meijän luokka taas jälleen kerran oltiin hajotettu, koska koko luokka ei tietenkään jatkanu saman tutkinnon opiskeluu, vaan osa meni hotellivirkailija luokal. Meijän luokal tuli monta tuttua kasvoa, mutta myöskin ihan vieraita, joihin onkin kiva päästä tutustumaan ja myöskin muutama keväällä valmistunut kokki oli löytäny ittensä uudestaan tuolt koulust mut nyt vaan opiskelemas viel vuoden lisää et saa tarjoilijan ammattitutkinnon kans. :) Ihan kiva. :)


Mul on ihan hirvee stressi ton koulun kans ku on nii paljon tekemist ja nii vähän aikaa. Pitäis tehdä tosiaan opinnäytetyökin ennen syyslomaa.. 


Keskiviikko päivä meni koulussa ja koulun jälkee laskin muumilippuja siihe asti et menin treeneihin ja treenien jälkee jatkoin taas hommaa yhteen asti yöl et sain sen valmiiks, ei kyl ollu siin vaihees enää kivaa ku Joonas nukkuu sii vieres ja yritän viimisil voimil jaksaa laskee niit ja pitää silmii auki, aamul kyl väsytti nii paljo niitten alle 4h yöunien jälkeen ja meinasin koulus monta kerta nukahtaa luennolla.. 
Eilen koulun jälkeen lähdin Saloon, koska mun tosiaan piti mennä iltatoril kattoo äitin kans Neljänsuoraa, mut nukahdin just ennen ku ois pitäny lähtee ni äiti ei sit ollu viittiny herättää mua ja nukuin kuudest yheksään päikkärit. Oli kyl nii paljo univelkaa, et sain ilall/ yöl kummiski hyvin nukuttuu. Sit tietty aamul olin ihan kuollu, voi luoja sentää mite mä ikinä selviin näist kasin aamuist ku pitää herätä ennen kuutta! Aiva järkyttävää. :D Mä en oo kyl aamuihminen sit mitenkään päin.
Tänään koulun jälkeen mentiin Joonaksen kans kiinalaiseen syömää ja sen jälkeen hän heitti mut treeneihin ja tuli kans hakee treeneist, jonka jälkee käytiin nopeest Skanssis ostaa Teemulle synttärilahja ja sit Joonas heittiki mut jo juna-asemalle. Siihe mun perjantai-ilta sit meniki taas. 


Huomen ois tarkotus mennä Turkuun ja mahdollisest käymään myös Aurafesteil. :)









Kuvii en oo ottanu oikeestaa yhtään, joten mul ei oo näyttää teil nyt mitään oikeen. :/ Tänään kummiski sit kuvasin meijän uudet tuularit jotka vihdoinki saatiin tänään treeneissä, must ne oli yllättävän kivat! :)


En kirjottele nyt enempää vaa meen nukkuilee, koska väsyttää iha älyttömäst...


Heips♥

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Siis ymmärsinkö mä nyt oikein, että sä opiskelet tarjoilijaksi??? :DDDDDDD Ompas siinä korkealle tähtäävät tulevaisuudensuunnitelmat!

Jasmin kirjoitti...

Joo o,ei se oo hei niin yksinkertast milt vaikuttaa :D ammatti siin mis kaikki muutki. Aion kyl viel opiskella lisää et ei se iha tohon jää :D