maanantai 15. elokuuta 2011

back to school




Nyt pikkuhiljaa alkaa loppujenkin koulu alkamaan taas. Mul on 4 koulupäivää takana ja oon jo nyt iha täynnä sitä paikkaa kirjotinkoha täst jo viimeks?!:D Meil alko tänään taas 2viikon Alabama-jakso, eli koulun opetusravintolassa, joka on maailman kamalin paikka, se on nii vasten mielist ja turhaa olla siel, ihanku en oltais muutenki siel oltu jo paljon ni sit meijät tungetaan viel kolmannellaki vuodel sinne säätää, pistää vihaks, sori tää valitus mut en vaa voi yksinkertasest sietää sitä paikkaa. :D Nyt lupaan olla hiljaa taas täst asiast. :)





Oon muistany nyt yllättävän hyvin kuvailla, mutten vieläkään oo saanu ittestäni mitään sellasii "järkevii" kuvii, en meinaa koskaan anna kenenkään kuvata mua, koska niil on taipumust aina epäonnistua..


Perjantain vietin ihanaa koti-iltaa yksin koneella, enkä muuta sit tehnykkään ja lauantain päivällä lähin sitte taas kohti turkua ja tarkotus oli mennä Teemun ja Essin kans syömään jonnekki ja sit vähä tsekkailee Aurafestei. Käytiin syömäs Amarillossa ja sinne tuli sit kans Oskari ja Aleksi myöski seuraks. Oli tosi hyvää ruokaa, niinku aina! en oo ikinä syöny mitää muuta Amarillos ku sen saman annoksen joka ikinen kerta :D  Siit sit lähdettiin jokirantaan päin, jos oliki aika paljon porukkaa, tosin oli kyl aikamoinen pettymys toi tapahtuma, tai siis odotin paljon enemmän. Ei ostettu lippua sit sinne alueelle koska meno oli sellanen ku oli.. Mä taas jälleen kerran oisin niiiiiiin kovin halunnu mennä hyppää benjin, mut eeih. Sitä paitsi se oli paljo matalampi ku dbtls.. Moikkailin siin kans vähä kaverei ja lähtettiin pois. Kierreltiin auton kans ympäri Turkuu ja kyllästyttiin siihenki. Julia soitteli myöski ja menin sit hänen kans vinoparkeil hetkeks juttelee, vitsi meil on niiiiiin täydelliset suunnitelmat, en malta odottaa!! ;) 


Sunnuntain mentiin aamul käymään Ikeassa ja syötiin siel sit kans. Tän jälkeen lähettiin ajelee kohti Saloo ja tarkotus oli mennä kattoo mun siskon vauvaa, joka syntys pe-la välisenä yönä, oon nii happy!! :) Vitsi se oli niin pieni ja sulonen ja blondi!! Jutskailtiin siel sairaalas joku pari tuntii jonka jälkeen Joonas heitti mut kotiin ja lähti ite Raisioon ajaa.


Tänään oon ollu koulussa ja sen jälkeen kävin pyörähtää keskustassa, jost lähti mukaan toi musta mekko joka näkyyki nois jossain kuvissa. Jännää ku en oo tositosi pitkää aikaa ostanu oikeestaa yhtään mitään. o: 


Muita suunnitelmii ei oikeen oo ku koulua, treenejä, koulua, treenejä.. 


Nyt en viitti/ jaksa kirjottaa enempää, koska haluun päästä nukkumaan, joten hyvät yöt♥









Blondi ja pitkätukka :):):)





Halusin viedä Adellekki jotain sairaalaan ni ostin hänel ton paidan ja sit Kirpulle vein tollasen söpön Hello Kitty-pehmon :)







6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

mistä oot saanu ton matka puhelimenn

Jasmin kirjoitti...

kaupasta?

iines kirjoitti...

Menit sitten kouluun ilman kunnon paitaa. You go, girl!

Jasmin kirjoitti...

Noitten ensimmäisten kuvien asussa en kyl ollu koulussa vaa nois mitkä on viimisissä kuvissa. :D

Anonyymi kirjoitti...

ONNEKSI OLKOON! Oletteko te kihloissa sen söpön pojan kanssa, kuka nukahti kesken elokuvan? C:
T. Sherlock (vasen nimetön)

Jasmin kirjoitti...

Lol en oo ja iha oikee nimetön on.