sunnuntai 28. elokuuta 2011

Halloooooo

Mä en oo nyt taas ehtiny hirveest kirjottelee niinku varmaa ootte huomannukkin, en oo vaa keksiny mitään ihmeellist kirjotettavaa, eikä oikeestaan hirveest oo ees huvittanu. Ajattelin et kirjottelen täst lähtien vaan sillon tällön ku tulee sellanen fiilis ja on aikaa, enkä ota mitää ylimääräst stressii täst, vaikkei täst nyttenkää perjaattees oo, mut tulee huono omatunto sit jossen oo postaillu vähään aikaan. Tälläst nyt aattelin ilmottaa. Voi tietty olla et taas innostun koht ja alan päivittäin päivittelee :D ei voi tietää. 

En oo mitään kovin ihmeellist touhunu viime päivinä, mut sellane yks mainitsemisen arvonen juttu vois olla se, et sain nyt vihdoinki Turust kämpän, joka täyttää muutamii niist kriteereist mitä mul kämpän suhteen oli, muttei sekään nyt mikään täydellinen oo.. Oon kummiski tyytyväinen et sain ees sen. :) Keskustan lähellä oleva 47neliöinen just rempattu kaksio ihan mun treenipaikan vieressä ja lähellä koulua. Saan avaimet keskiviikkona ja muutto alkaakin sit varmaan melkeen samantien.

Huomen pääsen vihdoinki lääkäriin tän ainasen päänsäryn takii.. toivottavast nyt siihenki tulis joku selitys tai saisin ees jotain lääkkeit jotka oikeest auttaa kans.

Viikonloppu on menny nyt pakkaillessa muutto kamoja, siskon luona ja kavereitten kanssa.

Eipä mul taas muuta, heipsan! :)

4 kommenttia:

ttuuliii kirjoitti...

mainitsemisen arvosta on myös se et meikä tulee asuuu 2kk sun luo ;)

Anonyymi kirjoitti...

aha muutto turkuu vai;) onkos sulla täällä vähän hoitamattomia asioita, esim jotai poitsui??:):)

Jasmin kirjoitti...

ttuulii, Hahahh nojoo mut en maininnu asiast koska se ei oo viel ajankohtanen ;)

Anonyymi, No ei kyl itseasias oo :D Pääsen täält vaa nii paljon helpommin kouluun ja treeneihin, eikä tuu mitään kyytiongelmia päästä Saloon kun 21 jälkeen ei enää junat kulje sinne päin ja myöskin pääsen porukoitten luota pois, vaik toki mä sielläki viihdyn. :)

Anonyymi kirjoitti...

VIva la fiestaaaaaa