sunnuntai 21. elokuuta 2011

Jos jotain kiinnostaa


Saisin nyt aika halval hommattuu kaiken mallisii, värisii ja kokosii Uggeja, noit ihan aitoja. 
Eli jos on kiinnostusta ni viestii vaan tulemaan! :)


Edit. Elikkä nyt UGGien hinnat on noussu ni Classic Short malli on 130€ ja Classic Tall 155€.. 

29 kommenttia:

neljänruuhka kirjoitti...

Ihan yliarvostetut huopatossut. Ite suosin Kuomia

Anonyymi kirjoitti...

mistä sä noita saat hommattuu? :o ja miks noin halval?

Jasmin kirjoitti...

tutun kautta ku saa suoraan australiasta :)

Anonyymi kirjoitti...

kiinnostaa kyllä, mutta miten voit olla aivan varma kenkien aitoudesta?
Entä jos huomaa kenkien kotiin saapuessa että eivät olisikaan aidot?
Mihin asti on mahdollisuus hommailla noita?

Jasmin kirjoitti...

kyseinen henkilö keneltä kengät saan on ihan luotettava, ettei myisi mitään feikkejä.. mut voin vaik laittaa kuvia niistä ku saan muutamia ens viikolla käsiini niin ainakin saa varmistuksen siitä. :) Nii ja voin tilailla niit perjaattees melkeen millon vaan, eli on täs nyt ainaki jonkun verran aikaa, no panic!

Anonyymi kirjoitti...

Mut siis tuleeks noihi lisäks jotai maksui, esim. tullit ja kai se tyyppi haluu jotain palkkiooki ettei ihan huviksee tota tee? :DD

Jasmin kirjoitti...

Hän on kyl omat palkkiot tohon jo sisällyttäny ja postimaksui tulee n.5€ lisäks, ei muuta :)

Saskia kirjoitti...

Eikä muuten ole aitoja tolla hinnalla :-D Ne maksaa Ausseissa lähes saman hinnan kun muuallakin, koska UGG Australia on nykyään jenkkien omistuksessa. Jos katot australialaisia nettikauppoja, jotka myy Uggeja (huom. niitä on vaan muutama, jotka Ugg Australia on nettisivuillaan tunnustanut aitoja myyväksi) on hinnat aina vähintään 200 Australian dollaria eli n.150 euroa.
En siis väitä, että noi kengät, mitä sä "välität" ois mitenkään huonoja, ehkä jopa lähes täysin yhtä hyviä ja laadukkaita kuin aidotkin, mutta ne ei ole UGG Australian kenkiä.
Tai nyt kun mietin, niin ethän kyllä edes maininnut että noi ois UGG _AUSTRALIAN_ kenkiä... Mutta yleensä kun Uggeista puhutaan niin niitä kyllä tarkoitetaan... Niissä voi kyllä olla takana tuo lappunen, mutta aitoja ne eivät siis ole.

Täytyi vain tulla selventämään, ettei tule mitään väärinkäsityksiä jos joku vaikka sulta nuo tilaa. Mutta hyviä ja lämpimiä kenkiä ovat varmasti, eipä siinä mitään :-)

Jasmin kirjoitti...

Kengät tulee ihan suoraan nimenomaan ugg australian kautta ja ovat kyllä aidot varmasti!

Saskia kirjoitti...

Mutta kun ei ole mahdollista tuolla hinnalla! Varsinkaan, jos noihin on jo lisätty joku palkkio! Kävin ite just Melbournessa kuukaus pari sitten ja Uggit on siellä lähes Suomen hinnoissa. Ajattele nyt, mitä järkeä siinä olisi, että Suomessa myytäisiin Uggeja niin kalliilla, jos Ausseista ne saisi ihan pilkkahinnalla? :-D

Tsekkaas tää: http://uk.answers.yahoo.com/question/index?qid=20101003040834AAwdC2I

(Vähän on vanha, mutta tuskin hinnat radikaalisti muuttuneet)

Jasmin kirjoitti...

Iha mite vaa, mä nyt kummiski satun tietämää mitä oon myymäs :D

Anonyymi kirjoitti...

vähän kyl alko epäilyttää ton saskin juttujen jälkeen... :s

t: melkeen jo sulta tilanunnut

Jasmin kirjoitti...

Voin luvata että kengät ovat 100% aidot! Ne on ostettu valtuutetulta myyjältä jolla on todellakin varma tieto siitä mitä on myymässä. Teen ens viikolla vaikka postauksen tästä tulevasta tilauksesta kun se on saapunut. Kengillä on 14päivän palautusoikeus jos ei jostain syystä ole tyytyväinen niihin, joten saa kyllä ihan itse vaikka todeta että ovat aidot! :) tää saskia ei nyt vaan taida ihan ymmärtää asiaa..

ttuuliii kirjoitti...

onks toi saskia vittu vähä idiootti :D taitaa olla kateelline vaa ku ei oo varaa ostaa...

Milla kirjoitti...

uggien laatikossa on se hologrammi missä on niitä palleroja, ni niiden pitäs muuttaa väriä kuumassa (fööni on hyvä apuväline) ni sillä saa testattu et on aidot :)

Anonyymi kirjoitti...

huoh tuuli sä oot yleensä se jolla ei oo rahaa jote sinuna en sanois mitään :DDDDDDD

ps meinasin tilata sulta UGG:it mut ton saskian kommenttien jälkeen mietin ja aattelin et ostan ne ihan varmasti 100% luotettavasta paikasta että ovat varmasti aidot :) ei millään pahalla!

ttuuliii kirjoitti...

juu mistäköhä sä mun raha-asiat tiedät :D haha ei vittu :D

karooo kirjoitti...

Moikka!
Saako se sun tuttu classic miniä, eli niitä ihan lyhytvartisia :)

karkki_94_9@hotmail.com

Anonyymi kirjoitti...

Vieläkö sun kautta pystyy tilata UGGei? :) Haluaisin nimittäin todella kovasti tilata!

maijumaijuha@luukku.com

Anonyymi kirjoitti...

vieläkö noita pystyy tilaamaan?:)

Jasmin kirjoitti...

Enköhän, hinta tosin on about 10€ enemmän mitä täs postaukses lukee, koska ne lähetetään pikapostina jenkeist :)

Anonyymi kirjoitti...

Jos vielä pystyy niin olisin kiinnostunut tilaamaan :)



ellu-.94@hotmail.com

Chassu kirjoitti...

Minäkin olisin kiinnostunut tilaamaan ja haluaisin ainakin classic short ja jos mahdollista niin classic minit. Uggien sisävuoreesa on lappu missä lukee: UGG Australia Made in *****. Jos siinä lukee esimerkiksi China, niin ne on feikit. Itse tilasin joskus vuosia sitten sivulta jossa väitettiin kenkien olevan aidot kunnes myöhemmin sain tietää että siellä valmistetaan ihan samanlaisia mutta poikkeavat tietenkin ihan vähän aidoista. Kengistäni ei huomaa että ne on feikit mutta nyt kun tiedän niin se on ärsyttävää!

Ja sinä, joka väität ettei UGG Australian nettisivuilta saa kenkiä alle 150 eurolla niin olet väärässä. Siellä esim. classic short-kengät maksaa 150$ eli noin 110€

Jasmin kirjoitti...

Mä ite sanoisin et parhaiten aidot tunnistaa just tost hologrammist mikä löytyy ainaki toisen kengän sisävuorest olevast lapusta ja kenkälaatikon edestä :) UGG Australian sivuil on aika tarkkoi ohjeit siit miten ne aidot tunnistaa yms :)

Chassu kirjoitti...

pystyiskö nyt siis tilailee? ja kauan toimitus kestää suunnilleen? ja paljo tällä hetkel maksaa classic minit ja shortit?

Jasmin kirjoitti...

Pystyypystyy :) suomeen kestää tulla n. viikko-kaks, riippuu vähän ja suomen sisänen posti kestää sen about 3päivää ehkä? Minien hinta mun tarvii viel varmistaa mut shortit on 140€ + suomen postarit n.7,20€. Viittitkö laittaa vaik mailii mulle :) japu_93@hotmail.com

Jasmin kirjoitti...

Eiku joo hei minit on 120€.

EmCherie kirjoitti...

Hei, mä olisin ehkäpä kiinnostunut kans uggeista, jos on vielä mahdollista niitä saada? On niin vaikee löytää semmost nettisivuu, joka lähettäis muualle ku USA:an noita aitoja. Onks sult monet tilannu jo? Ja miten oot ottanu maksun? Tai et missä vaiheessa? :)

Jasmin kirjoitti...

Eiköhän :) tän kuun puolel ku tilaa ni saa viel jouluks ja jouluus noi kallistuu hetkeks ku tosiaa on joulu tulos..
On joo monet tilannu, en oo laskenu mut uskaltaisin väittää et lähemmäs 30parii ainaki :)
Maksun oon ottanu heti tilaus vaiheessa, koska mun pitää maksaa ne kans aina samantien et ne lähetetään tänne, eli ihan tilisiirtona :)