lauantai 3. syyskuuta 2011

Turku


 Nyt on vihdoinki muutto takana ja oon taas virallisest turkulainen. :D Hauskaa. Kamoi en oo hirveest jaksanu/ ehtiny purkaa ja kaikki paikat on täynnä muuttolaatikoit ja iha mullin mallin koko kämppä, mut kyl se täst pikku hiljaa. Viime yön nukuin ensimmäisen kerran tääl, koska eilen sain vast sängyn tänne. Meil oli joukkueilta tos noi eilen ja oli kyl ihan hauskaa, vaik porukka sit lähtiki baarii enkä mä tietenkää voinu mennä mukaa vaik oisinki halunnu, eli ilta loppu vähä lyhyeen. Noh, täytyy jaksaa odottaa viel hetki. 








Tehtiin eilen koulus erilaisii drinkkei ja suurinosa niist oli aivan kamalii, en ymmärrä mite joku voi ees juoda niit, yhhh. Kamalampaa ku Bloody Mary saa kyl ettii, viel ton varsisellerin kans yhdistettynä. :D Eilen kävin myöski joukkueillan jälkeen kirjottamas Fortes työssäoppimissopimukset, koska meil on vko 45-49 baarityössäoppiminen, koska suoritetaan siis anniskeluvastaavan joku paperi kans, hyvä ku mä oon nii peril asioist. :)





Alotin täl viikol kans autokoulun ja nyt on muutamat teoriatunnit jo käyty. Meijän treeniajatki muuttus täl viikol, joten nyt on ehkä vähä rennompaa ku ei oo ihan kaikkina peräkkäisinä päivinä treenei ja myöski sunnuntaisin on, eli viikol jää enemmän aikaa puuhata sit muuta illalla. Ens viikol saadaa mahdollisest tietää kisajoukkue, koska siis meit on 4 enemmän ku kisajoukkuees saa olla. En oikee osaa sanoo omast kohtalost pääsenks siihe vai en, siks mua jännittää iha hirveest. Toivottavast pääsisin!



Ei mul varmaa sen ihmeempää kerrottavaa taas oo, paitsi et torstain koulun jälkee menin Saloon sovittaa omaa pukua siskon häihin ja sit oli kans viiminen kuvauspäivä ennen häitä, eli siis hääpuvun sovitus. Tajusin nyt vast et häihin on tosiaa aikaa enää 2viikkoo ja sit saan vihdoinki tietää Kirpun nimen, mua jänskättää!! Ens viikol ois sit viel polttarit. 


Tän päiväsest ohjelmast ei mitään tietoo, ehkä mä vaa oon koton ja otan iha rennost kerranki ilman mitää suurempaa stressii. Ei tiiä, saa nähä mitä keksin. :) Tuuli kyl tos jutteli et vois illemmal tulla Turkuu, et ehkä mä sit nään viel hänet kans. :)


Nyt jatkan taas salkkareitten kattomist, ciaooo! :)

18 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kivoja kuvasia. Täytyy kuitenkin kysyä se kysymys, joka mua aina mietityttää ihmisissä. Eli uskotko Jumalaan, ja pidätkö uskovaisia ihan hörhöinä ? :pp

Jasmin kirjoitti...

ööm, emmä osaa vastata tohon kysymykseen :D mut ei mul oo mitään sellasii uskovaisii ihmisii vastaan, eli en pidä :)

Anonyymi kirjoitti...

Kenelle noi "rakastan sinua":t on suunnattu ? (:

Jasmin kirjoitti...

lähinnä iha huviksee noit kirjottelin enkun tunnil ku ei ollu muutakaa tekemist :D

saanamarja kirjoitti...

sul on tosi kiva blogi ja ihanat hiukset! :)

Jasmin kirjoitti...

saana, kiva kuulla, kiitos paljon! :)

Jarna kirjoitti...

Missä joukkuees oot:)?

Jasmin kirjoitti...

Viperseis :)

Jarna kirjoitti...

Okei, vähän kiva!:) Mitä niis karsinnois vaaditaan:o?

Jasmin kirjoitti...

Nojoo on ollu iha kivaa. :)Ömm no ne karsinnat oli sillon iha samalaiset perjaattees ku normaalitki treenit eli siis tehään noit kaikkii osa-alueit ja sit niitten perusteel päätetään ketä otetaan, mut ne kestää vähä kauemmin ku treenit tai sit tyylii kaks päiväset :) Mun omat karsinnat oli kyl vaa sellaset et menin normaalist treeneihin mukaa ja sit ne sano lopuks et tervetuloo :) Eli ei sillee mitää kovin ihmeellist.

Jasmin kirjoitti...

Mis sä Jarna muute harrastat cheerleadingii? :)

Jarna kirjoitti...

Okei:) No alotin nyt uudestaa lizardseis ku lopetin viime syksyn koulukiireiden takii:/ Aattelin vaa tammikuus pyrkii viperseihin nii miettisin vaa et onks jotain kriteereitä et pääsee:)

Jasmin kirjoitti...

Aivan nii joo muistanki ku lopetit sillon.. Noh, nyt on hyvä sit alottaa uusiks ja varsinki ku liskoi on nykysin muutenki nii vähä ni he tarviiki lisää porukkaa sinne :) Eeikai mitää nii ihmeellist oo, et sinne vaa karsii! :)

Anniina kirjoitti...

Kuvii sit kämpäst! Ja tuun sit asioimaa joku kerta Forttee ;D

Jasmin kirjoitti...

Juujuu anske heti vaa ku saan tän kuntoo :D senku tuut ;D

ttuuliii kirjoitti...

MISSÄ VIHERPEUKALO DRINKKI

Laura kirjoitti...

voi että sä olet KAUNIS! ihanat hiukset <3

http://alll-the-little-things.blogspot.com/

Jasmin kirjoitti...

ttuuliii, mikä viherpeukalo drinkki?! :D

Laura, voi kiitos paljon♥! :)