maanantai 26. syyskuuta 2011

Silja Serenade & Stockholm

Mul ois nyt aika paljonki kaikkii juttui mist pitäis tehdä postaus, mut jos nyt alotan vaik täst viikonlopusta, ku oltiin laivalla. Eli siis perjantain lähdettiin joskus kahden maissa ajelee Helsinkii päin, koska satamas piti olla neljän aikoihin.
Perjantai päivä meni iha mukavast laivas karaoken, tanssin, kavereitten, syömisen ja muun hauskapidon merkeissä ja nukkumaan piti mennä ajoissa koska tosiaan la aamuna oli aikanen herätys (9.30 piti olla jo autossa) koska mentiin Tukholmaan shoppailee. Aika kulu ihan liian nopeesti, eikä ehitty ees käydä kaikis kaupois mis oltais haluttu, koska syömiseen + ruokapaikan ettimisee meni yhteensä varmaa yli 2h? Se jäi ehkä vähän harmittaa, enkä sit sen takii oikee ehtiny löytää mitään ostettavaa. Ehkä ens kerral sitte.. Toi oli mun eka kerta Tukholmassa tai ylipäätää Ruotsissa, tai nonii oon mä sillai laival ollu tosi mont kertaa mutten maissa ja sit tietty ku mentiin lasketteluleirikouluun Itävaltaan 6lk ni piti kävellä laivast bussiin satamas mut siihen se sit jääki :D Olin myöski Viros ekan kerran viime syyslomalla.. 





































Laivalt ostin jotain tuliaisii ja ittelleni laukun ja avaimenperän. :) jee

Siin nyt viel noi kaikki ostokset

GT 19,95€



hm 24,95€

Laivan taxfree 6€

GT 9,95€

hm 9,95€

Lauantain ilta meni taas aika samalaisis merkeis ku edellinenki ilta, mut nukkuu päästiin puol 6 aikoihin. Aamul oli sit taas tosi kiva herää yheksält ku oltiin jo Helsingis takas kymmeneltä ja autoon piti mennä puol tuntii aikasemmin..

Kaiken kaikkiaan reissu meni hyvin ja kivaa oli, koska vaa uusiks! :) 


Eilinen päivä meni treeneissä ja illal vaa tein kuolemaa kotona, koska olin niiin väsyny.

Eikai mul tähä nyt enää muuta ollu, heips♥ ps. yritän tehä täs pian postauksen häistä ja mitä kaikkee muut täs nyt on ollu :)

4 kommenttia:

Laura kirjoitti...

ihana toi guessin laukku! ääää. katoin just guessin sivuilt noit laukkui ja siel oli vissii just toi tai sit joku iha samantyyline mut AH♥

Jasmin kirjoitti...

Laura, heheh niimpä! ;) juu siel on vissii just toi tai sit se vähä samantapane minkä aattelin ehkäpä myöski tilaa täs jossai vaihees, tai sit jonku muun kivan jos löydän :):)

Anonyymi kirjoitti...

rakastan tota pitsipaitaas! mistä ja millon oot ostanu sen?:)

Jasmin kirjoitti...

Kiitti, mäki tykkään siit :)! Ostin sen viime talven Vilast, eikä maksanukkaa ku joku 21,95€? ja kattelin et nyt noit on tullu sinne taas mustana ja luononvalkosena + myöski toppeina molempii värei, käy ihmee kattoo ;)